Teambekledning - vårt fag
Teambekledning er vårt fag. Dette er vi spesialister på, og listen med referanser og fornøyde kunder er lang. Vår sportsbekledning produseres etter de nyeste produksjonsteknikker. Kun de beste tekniske materialer blir benyttet slik at utøveren kan glede seg over perfekt passform og behagelige pusteegenskaper i alle plagg.

Fra små antall
I mange år har vi produsert profesjonell teambekledning for ski, sykling, løp og triathlon til kunder i Norge og mange andre land rundt hele verden. Uansett om du er et lite lag som trenger en trøye hver, eller du representerer en stor bedrift, arrangør eller en veletablert klubb kan vi tilfredsstille dine behov.

Videreføre et eksisterende design eller lage nytt fra bunnen av
Uansett ordrestørrelse skal vi levere topp produkter med uovertruffen service og pålitelighet. Vi har et team av designere og designverktøy for å gjøre dine ideer om til virkelighet. Hvis din klubb eller organisasjon har et eksisterende design er vi i stand til å videreføre dette og matche fargene.

 

Vi tar oss av all logistikken
Vi har et fullservice tilbud, og ikke bare salg av bekledning. Dette er materialforvalterens drøm! Vi kaller det «Team Service». Ved bruk av vår nettbutikk slipper teamet å kreve inn betaling. Når alle har lagt inn sine bestillinger, stenges nettbutikken og en samlebestilling går til produksjon. Teamshopåpen kan enkelt åpnes opp igjen vår dere ønsker. Klærne pakkes deretter individuelt og merkes med riktig navn. Levering skjer bare uker etter at nettbutikken stenges. Levering rett hjem med Posten til hvert enkelt medlem er svært populært.

 

Teknologi og kunnskap
Vi benytter avanserte digitalplottere med høykvalitets miljøvennlige fargetoner for print på sublimasjonspapir. For å overføre trykket fra sublimasjonspapiret til stoffet benyttes en av Europas største sublimeringsmaskiner. Uansett, kan ikke verdens beste teknologi erstatte våre dyktige ansatte med mange års erfaring og kunnskaper. Selve syingen av all vår teambekledning utføres også i våre produksjonslokaler i Tabor i Tsjekkia.

 

Utvikling og innovasjon
Utviklingen går fort og vi prøver hele tiden å forbedre våre produkter. Utviklingen skjer i tett samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere og med anerkjente forskningsinstitusjoner, som for eksempel det tekniske universitetet i Liberec. Vi er også meget lydhøre for innspill og synspunkter fra alle våre kunder. Vår misjon er å lage teambekledning som tilfredsstiller de høyeste krav til funksjonalitet og komfort.

 

Event, fritidssklær og arenamateriell
Selv om vi først og fremst er spesialister på teambekledning produser vi også fritidsklær som trøyer, jakker, hodeplagg, funksjonærvester og mye mer. I tillegg tilbyr vi oppblåsbare målbuer og annet arenamateriell. Kontakt oss for mer info.

 

Showroom på Lørenskog
Om du ønsker å besøke oss på hovedkontoret i Snøkrystallen 1 , ta gjerne kontakt med oss. Vi har også et begrenset utvalg prøvesett av bekledningen som vi kan sende ut.

DEL PÅ: